Background Header.jpg

Nada ElSherif

+971508401186

The Student Social Hub and Well-being Centre has been designed for higher education students (aged 18-25) to achieve study-life balance. Studies show that the majority of students lack that balance due to academic stress, overwhelming workload, and high expectations.
My concept is the four elements of the earth as they symbolise balance. The space provides a safe haven where students can grow socially, meet like-minded people, form a supportive community and advance academically, away from the traditional academic environment.
Users can work then relax when they need to, striking a balance between productivity and emotional release. The well-being floor is designed to help users get in touch with their emotions and provide professional support to those who need it.